Άδειες - Πιστοποιήσεις - Φυσικοχημικές Αναλύσεις

Η εταιρεία μας, “Μελισσοκομία Αμφίπολης”, συνεπής στις υποχρεώσεις της και πιστή στο καθήκον της θέλοντας πάντα να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά, αγνά και αρίστης ποιότητας προϊόντα, προχώρησε σε χημική ανάλυση της φετινής παράγωγης. Σε συνεργασία με το πιστοποιημένο εργαστήριο της “QLAB”, οι αναλύσεις δείχνουν ότι πρόκειται για άριστο μελί, εξαιρετικής ποιότητας τέλεια διάσταση και HMF. Η έλλειψη βαρέων μετάλλων αποδεικνύει ότι οι μέλισσες μας βόσκουν αποκλειστικά στην αγνή και αμόλυντη φύση του Παγγαίου Όρους. Η ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή και αγάπη που δείχνουμε στα μελίσσια μας επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στο μέλι δεν υπάρχουν ίχνη φυτοφαρμάκων και απουσιάζουν σάκχαρα που θα αλλοίωναν την ποιότητα του μελιού.


Δερματολογική Πιστοποίηση

Δερματολογικές αναλύσεις - Face cream

Δερματολογικές αναλύσεις - Propolis


Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 22000:2005, πιστοποιημένο από την SWISS APPROVAL Technische Bewertung S.A.

Το σήμα TUV είναι από τα ισχυρότερα Brand names στον πλανήτη, συνώνυμο της ασφάλειας και της ποιότητας.

Σε αυτή την προσπάθεια ουσιαστικής βελτίωσης, η εταιρείας μας θα επιτηρείται με δυο ετήσιες επιθεωρήσεις επιτήρησης.


Άδεια Λειτουργίας

Έναρξη Λειτουργίας

Άδεια Ασκ. Ποτοποιού.

Βρισκόμαστε στο Δήμο Αμφίπολης, στους πρόποδες του όρους Παγγαίου.
Διεύθυνση

Σύρπας Παναγιώτης

τ.κ. 62041, Ροδολίβος
Δήμος Αμφίπολης,
Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τηλ.: 0030 2324071417
Κιν.: 0030 6973473206
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.amfipolis-bee.gr